Yürüme Mesafesinde

Yürüme Mesafesinde

Ramada Plaza By Wyndham İstanbul City Center Çevresinde Yapılacak 11 Aktivite

Otelin çevresinde yapabileceğiniz 11 aktivite önerisi listemiz ile gezebileceğiniz mekanları işaretleyebilir ve kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

1. City’s Alışveriş Merkezi'ni Gezebilirsiniz

Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center’a yürüme mesafesinde olan alışveriş merkezleri arasında yer alan City’s Alışveriş Merkezi yerli ve yabancı pek çok marka ile alışveriş seçeneklerinizi arttırmaktadır. Alışveriş dışında yemek yiyebileceğiniz, kahvenizi yudumlayabileceğiniz, spor yapabileceğiniz, sinema keyfini süreceğiniz alanlara da sahiptir.

2. Cevahir Alışveriş Merkezinde Vakit Geçirebilirsiniz

Yine aynı şekilde otele yürüme mesafesinde bulunan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, yerli ve yabancı pek çok ürünün yer aldığı bir alışveriş merkezi olarak hizmet vermektedir. Mağaza aynı zamanda yemek, eğlence, servis, tiyatro, çocuk kulübü ile ziyaretçilerine alışverişin dışında yararlanabilecekleri başka alternatif imkanlar da sunmaktadır. Bu mekanları ziyaret ederek alışveriş yapabilirsiniz.

3. Nişantaşı, Cafeleri ve Alışveriş Durakları

Nişantaşı gezilecek yerler arasında İstanbul’da ziyaretçilerine pek çok alışveriş mekanı ve cafe seçeneği sunan bir bölgedir. Otele yürüme mesafesinde olan Nişantaşı’nda bir çok cafeyi ve alışveriş merkezini ziyaret edebilir; buradaki anılarınızı ölümsüzleştirecek eşyalar alabilirsiniz.

4. Osmanbey’de Tekstil Alışverişi Yapın

Bütçenizi çok sarsmadan özgün tekstil ürünleri satın alabileceğiniz bir mekan arıyorsanız Osmanbey civarındaki tekstil merkezlerini ziyaret edebilirsiniz. Ülkemizde tekstil ihracatı konusunda ön plana çıkan bu tekstil merkezleri aynı zamanda tekstil ve hazır giyim alanında ekonomik fiyatlar ile pek çok müşteriye hizmet vermektedir.

5. Taksim Meydanı Turuna Çıkın

İstanbul Meydanları denildiği zaman akla ilk gelen meydan olan Taksim Meydanı adeta İstanbul ile özdeşleşmiş bir meydandır. Eski zamanlarda resmi törenlere ev sahipliği yapmış olan meydan hala İstanbul'da gerçekleştirilen pek çok kermes, şenlik, gösteri ve konserlerin alanı sıfatıyla aktif olarak kullanılmaktadır. Her gün milyonlarca insanın ziyaret ettiği bir mekan olan Taksim Meydanı Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center’a yürüme mesafesindedir. Dilerseniz meydana Osmanbey Metrosu'nu kullanarak dakikalar içerisinde ulaşabilir, İstanbul'un kalbi olan bu mekanı keşfe çıkabilirsiniz.

6. Dolmabahçe Sarayı Ziyareti Yapın

Sultan Abdülmecid zamanında yapılan ve 150 yılı aşkın bir tarihe sahip olan Dolmabahçe Sarayı, Osmanbey Metrosu civarında bulunan ve mutlaka ziyaret etmeniz gereken milli bir sarayımızdır. Gerek tarihi bir mekan olması gerek mekanın iç ve dış tasarımının ve manzarasının güzelliği her yıl milyonlarca kişinin Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret etmesini sağlamaktadır. Pazar günü hariç her gün hizmet veren Dolmabahçe Sarayı'nı Osmanbey Metrosu'ndan indikten sonra ziyaret edebilirsiniz.

7. Çiçek Pasajı Turu Yapın

Tarihi Çiçek Pasajı Taksim’de bulunan ve bölgenin önemli ve tarihi uğrak yerlerinden birisidir. Osmanbey Metrosu ile gezilecek yerler arasında bulunan  İstiklal Caddesi'nin en süslü binası Çiçek Pasajı oldukça gösterişli ve özgün bir mimariye sahiptir.

8. Yıldız Sarayı Ziyaretini Gerçekleştirin

Yıldız Sarayı III. Selim tarafından inşa edilmiş mimarisiyle oldukça dikkat çeken bir yapıdır. Osmanbey Metrosu'ndan indikten sonra Yıldız Sarayı'nı ziyaret edebilir ve Osmanlı'nın tek yapılı mimari anlayışından tamamen farklı bir tarzda inşa edilmiş bu mekânın büyüsüne kapılabilirsiniz.

9. St. Antoine Kilisesini İnceleyin

Taksim’de bulunan İstanbul’un en büyük Katolik kilisesi olan St. Antoine kilisesini ziyaret edebilir ve cemaati en geniş olan kilisenin devasa mimarisini inceleyebilirsiniz.

10. Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Otele yürüme mesafesinde bulunan mekanlar arasında yer alan yapılardan birisi de Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’dır. Sanat, iş ve kültür dünyasını buluşturan Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center’a yürüme mesafesindir. Burayı ziyaret ederek kokteyl, fuar, sergiler ve daha pek çok etkinliğe katılabilirsiniz.

11. Atatürk Müzesi

Atatürk Müzesi veya diğer adıyla İnkılâp Müzesi, İstanbul'un Şişli ilçesinde, Halaskargazi Caddesi üzerinde yer alan ve 1942'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce müzeye dönüştürülmüş Mustafa Kemal Atatürk'ün oturduğu evdir.


Paylaş:

Çevre Dostu

Sigara İçilmez

Ücretsiz Wi-Fi

Blog

Blog
Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını Heyecan ve Coşkuyla Kutladık!
01

Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını Heyecan ve Coşkuyla Kutladık!

Daha Fazla
Wyndham Green Core 4 Sertifikası
02

Wyndham Green Core 4 Sertifikası

Ramada Plaza By Wyndham Istanbul City Center olarak Wyndham Green Core 4 sertifikası ile ödüllendirildiğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Daha Fazla
Rezervasyon Yap