Ulaşım

Ulaşım

Osmanbey metrosu ile gidilebilecek 10 yer ve mekanı sizler için listeledik.


Osmanbey Metrosu İle Gidilebilecek 10 Yer

Osmanbey Metrosu’nu kullanarak hangi mekanları ziyaret edebileceğinizi merak ediyorsanız Osmanbey metrosu ile gidilebilecek 10 yer ve mekanı sizler için listeledik.

Osmanbey Metrosu İle Gidilebilecek Mekanlar

İstanbul’da metro en çok kullanılan ulaşım araçlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Metronun oldukça kısa bir sürede, trafiğe takılmadan seyahat etmeye olanak sağlaması metro güzergahında pek çok mekanın açılmasını sağlamıştır. Şimdi Osmanbey metrosu ile gidilebilecek 10 yer ve mekanı sizler için sıralayalım:

    1.  İstanbul Modern

Sergi, müze ve alışveriş yapabileceğiniz bir alan olan İstanbul Modern’e Osmanbey Metrosu’nu kullanarak gidebilirsiniz. Modern sanat ile ilgili pek çok eserin yer aldığı müze modern sanatı seven ve merak eden kişilerin mutlaka ziyaret etmesi gereken mekanlardan birisidir.

     2.  Pera Müzesi

2015’ten bu yana kültür – sanat hizmeti veren bir merkez olan Pera Müzesi Osmanbey Metrosu’nu kullanarak gidebileceğiniz bir mekandır. Süreli, koleksiyon ve dijital sergi hizmeti veren merkezi ziyaret edebilirsiniz.

     3.  Galata Kulesi

Dünyanın en eski kuleleri arasında yer alan Galata Kulesi eşsiz manzarası ve İstanbul'un tarihi güzelliğinin bir simgesi olarak İstanbul ile özdeşleşmiş bir yapıdır. Osmanbey Metrosu'nu kullanarak Galata Kulesi'ni ziyaret edebilirsiniz. Galata Kulesi’ni ziyaret ederek tarihi güzelliğini inceleyebilir ve aynı zamanda Galata Kulesi’nde bulunan restoranda eşsiz bir manzara eşliğinde yemek yiyebilirsiniz.

     4.  Kanyon Alışveriş Merkezi

Osmanbey Metrosu ile ziyaret edebileceğiniz mekanlardan birisi olan Kanyon Alışveriş Merkezi restoran, alışveriş, etkinlik, konut üniteleri, sinema, eğlence alanlarında ziyaretçilerine hizmet veren bir alışveriş merkezidir. Nişantaşı gezilecek yerler arasında yer alan Kanyon Alışveriş Merkezi alışveriş yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz mekanlar arasındadır. 

5.  Özdilek Alışveriş Merkezi

Alışveriş yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir diğer alışveriş merkezi de Özdilek Alışveriş Merkezi’dir. Özdilek Alışveriş Merkezi sinema, hipermarket, bowling, lüks mağazalar ve ev tekstili mağazaları ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Osmanbey Metrosu’nu kullanarak Özdilek AVM’yi ziyaret edebilirsiniz.

6.  İstinye Park Alışveriş Merkezi

2007 yılından itibaren kapalı ve açık alışveriş mekanları ile müşterilerine hizmet veren İstinye Park müşterilerine pek çok AVM hizmetini sunmaktadır. Alışveriş yapmak istiyorsanız Osmanbey Metrosu ile İstinye Park AVM'ye gelebilir ve cam kubbesi ve açık yeşil alanları ile dikkat çeken bu alışveriş merkezinin keyfini çıkarabilirsiniz.

7.  Trump Tower

Alışveriş merkezi, residence tower gibi mekanların yer aldığı Trump Towers alışveriş yapmak isteyen ve özgün tasarımda modern bir binayı keşfetmek isteyen kişilerin ziyaret etmesi gereken bir mekandır. Osmanbey Metrosu'nu kullanarak Trump Towers'a ulaşabilir, dilerseniz alışveriş yapabilir dilerseniz residence yapılarını inceleyebilirsiniz.

8.  Sapphire Alışveriş Merkezi

Oldukça kolay ulaşabilecek bir konumda yer alan Sapphire Alışveriş Merkezi eğlenerek alışveriş yapabileceğiniz bir AVM’dir. Onlarca yerli ve yabancı markanın yer aldığı, AVM içi hizmetlerin bulunduğu Sapphire Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etmek isterseniz Osmanbey Metrosu’nu kullanabilirsiniz.

9.  Süleymaniye Camii

Kanuni tarafından 1557 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan bir cami olup oldukça köklü bir tarihe sahip ve mimarisi ile ziyaretçilerini büyüleyen bir mekandır. Osmanbey Metrosu'nu kullanarak Süleymaniye Camii'ni ziyaret edebilir ve bu eşsiz tarihi güzelliğe tanık olabilirsiniz.

10.     Karaköy

İş hanları ve bankaları ile en eski ticaret merkezlerinden birisi olan Karaköy'ü ziyaret ederek bu tarihi limanı ziyaret edebilirsiniz. Haliç'in ağzında yer alan bu eski tarihi ticari merkez hem tarihi ihtişamı hem de doğal güzelliği ile İstanbul’da gezilecek 10 yer arasında yer almaktadır.

Paylaş:

Çevre Dostu

Sigara İçilmez

Ücretsiz Wi-Fi

Misafir Yorumları

Blog

Blog
Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını Heyecan ve Coşkuyla Kutladık!
01

Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını Heyecan ve Coşkuyla Kutladık!

Daha Fazla
Wyndham Green Core 4 Sertifikası
02

Wyndham Green Core 4 Sertifikası

Ramada Plaza By Wyndham Istanbul City Center olarak Wyndham Green Core 4 sertifikası ile ödüllendirildiğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Daha Fazla
Rezervasyon Yap